شیر سردکن

دستگاه شیر سردکن مناسبترین وسیله جهت کاهش دمای شیر در بدو دوشش شیر در دامداری ها و یا برای نگهداری آن در فروشگاهها میباشد.امروزه کنترل بار میکروبی و اسیدیته ی شیر و لبنیات بسیار حائز اهمیت است و یکی از معیارهای اصلی آن در خرید و مقبول بودن آن در بازار می باشد لذا سرد کردن شیر (رساندن دمای  ۳۷c به ۴c ) در نخستین مرحله پس از دوشش می تواند به این امر کمک بسزایی کند.

این دستگاه در ابعاد و اندازه های مختلف با توجه به نیاز مشتری طراحی و ساخته میشود.جنس وان داخلی از نوع استنلس استیل ۳۰۴ AISI غیر مغناطیسی و بدنه از استنلس استیل و یا آلومینیوم (بنا به درخواست) در شکلهای استوانه ، مکعب و یا (U) یو ساخته میشود.